NFF

Kvinnelig norsk spiller i verdens toppen

Kvinnelig norsk spiller i verdens toppen

Sammensatt bilde RS av sbnation, fc barca,

Nyheter

Reidar Schjei
UEFA A-lisens
Diplomtrener NIF/Olympiatoppen

Caroline Graham Hansen har blitt ignorert for de beste prisene til tross for oppsiktsvekkende tall i sesong etter sesong.
Men hun gir ikke opp. Sesongen Caroline er inne i viser helt fantastiske prestasjoner, nevnt «utenomjordiske» ifølge alforexi.com og Dette har gitt gode resultater for toppklubben FC Barcelona som topper ligaen og er en av årets favoritt til Champions leauge tittel.

Caroline topper Liga F sin toppliste for scoringer og assist med 14 scoringer og 11 assists så langt i denne sesongen, langt over forrige sesong.
Vi legger til at Caroline mottok prisen Gullballen (NFF) i 2023 dette for fjerde gang.

Alle superlativer av Caroline

Vi tar oss den frihet og sitere alle superlativer av Caroline av link til slutt i avsnittet.

Når du ser på tallene og spillerprofilen hennes sammenlignet med resten av spissene i Europa de siste to sesongene, knuser hun dem i alle målinger. Hun har vært et mareritt for ethvert forsvar å møte, og har produsert en “fail compilation” for hver forsvarer hun møter. Hennes kjappe fotarbeid, en kurv av ferdigheter og evne til å akselerere gjør hver dribling unik.

Effektiviteten hennes foran mål gjør henne til en komplett spiller. Enten det er på korte, lange hold hold eller fra distanse, høyre fot eller venstre fot, Caroline Graham Hansen er farlig.
Caroline er involvert i flest mål i den spanske toppdivisjonen så langt i sesongen. Hun er direkte involvert i 25% av Barcelonas skudd denne liga sesongen.
Caroline har levert 26 målpoeng på 18 kamper i Liga F. 14 mål og 12 assister. Det er 12 flere målpoeng enn nummer to på listen, lagvenninnen Aitana Bonmatí.
Sammenligner man det med toppdivisjonene i England, Frankrike, Italia og Tyskland, er det ingen som kan måle seg med de tallene.

På et lag med så mange superstjerner, et «stratosfærisk» nivå
Hun er ikke bare effektiv fremover heller. Defensivt er hun en nøkkelkomponent i «Blaugranas» høye-press filosofi.
Caroline Graham Hansen har alltid vært god, selv før hun ankom Barcelona, ​​men nå leverer hun sitt beste noensinne.
SBNATIONallforxi.com

Vi legger til at Caroline nå har fått Ingrid Syrstad Engen som lagvenninne. Kanskje vinner to norske spillere Champions League i 2023/24?

BalonDòr gullballen 2023

Nå skal Caroline kjempe mot (sammen med) to av sine medspillere i
FC Barcelona, hvor Aitana Bonmatí, midtbane, fikk tildelt BalonDòr Gullballen.
Lagvenninen Salma Paralluelo forsvarer, var ranket nr 3 i 2023. Legger til at Guro Reiten Chelsea var den eneste Norske
ranket nr 19.
NB! håper at Caroline Graham Hansen blir ranket høyt inn i neste års BalonDòr.

Jentene bringer stolthet

Norsk kvinnefotball kan være stolte over kvinnefotballens utvikling nasjonalt og ikke minst norske spillere, klubbers resultater på internasjonale arenaer. Det er flust med gode rollemodeller for jentefotballen i Norge, som er med å motivere for videre utvikling.

Viktige landskamper står for tur

Kvinnelandslaget, starter året med to playoff-kamper i Nations League mot Kroatia fredag 23 feb kl 1800 på Opus Stadion, Osijek. Bortekampen spilles 23.februar på Opus Arena (Osijek, Kroatia) og hjemmekampen spilles 27.februar på SR-Bank Arena (Stavanger, Norge).
I troppen er det 14 spillere fra meget gode utenlandske klubber.

Vi ønsker kvinnelandslaget lykke til

«Vi heier og følger norsk kvinnefotball»