NFF

Dagens «mimrebilde» fra UEFA B-kurs Trondheim i 2018

Dagens «mimrebilde» fra UEFA B-kurs Trondheim i 2018

Gratulerer med 5 årsdagen
Etter over 16 år (2003-2019) som kursansvarlig for NFF sine UEFA B-kurs ønsker jeg å legge ut noen mimrebilder fra denne flotte tiden fra 2003-2019. Til sammen ble nesten 500 trenere utdannet i den perioden. Den første delen av perioden var vi ikke flinke nok til å ta å bilder av hele kurset. Men minnene fra kursene henger fortsatt i. Jeg er evig takknemlig for alle de flinke veiledere jeg/dere fikk med oss på disse kursene. På dette kurset var det Christer Basma, Trond Nordsteien, Tor Asle Kleveland.

Historien med dagens kurs var at jeg på fredagskveld får spørsmål fra NFF om jeg kunne dra til Tromsø for å starte en nytte kurs på søndag.
Svaret var et kjapt JA.
Bilde av UEFA B-kurs Tromsø 2018 i neste uke.
Hilsen
Reidar