NFF

Europa største og viktigste møteplass?

Europa største og viktigste møteplass?

Foto: Reidar Schjei

Hvert eneste år siden 1989 (34 år i år) har Norsk Fotballtrenerforening (NFT) gjennomført sitt cupfinalseminar for alle sine medlemmer som idag er på 3000 medlemmer.
Det hevdes at dette er Europas største, og beste møteplass for fotballtrenere fra Grasrota til Toppfotballen for utvikling, inspirasjon og sosialt samvær.
Seminaret er også åpent for våre Nordiske trenerkolleger.

Her blir noe av Europas mest dedikerte trenerstorheter invitert hvert eneste år for å bidra med sine fagkunnskaper og erfaringer fra internasjonal fotball.

Som eksempel ble to av Verdens/Europas mest kjente trenere invitert i 2022, legenden Argentineren Marcelo Bielsa samt Italieneren Claudio Ranieri som har vært trener i 21 klubber i Europa.

Marcelo Bielsa hadde en fantastisk fremføring over 2 dager, til sammen 6 timer med sitt budskap til nesten 800 trenere på Ullevaal.
Bielsa avsluttet ved å fremheve at dette var det største, og beste seminaret for trenere han noen gang hadde fått delta på, den beste markedsføring av Cupfinaleseminaret vi kunne få.

Claudio Ranieri ble i 2015 ansatt som ny trener i Leicester City i Premier League og gjorde det UMULIG til MULIG. I sin første sesong ledet han klubben til Premier League-tittelen, noe som av enkelte fotballkjennere er blitt omtalt som noe av det mest overraskende som har hendt fotballhistorien.
Her kan du klikke deg inn på fotballtreneren.no  Cupfinaleseminaret 2023 og følge med programmet for årets seminar, samt kunne melde deg på.
https://fotballtreneren.no/cupfinaleseminaret/

Sett inn i års hjulet ditt allerede nå: 7-9 desember 2023 Cupfinalen søndag 10 desember.
Velkommen inn i felleskapet.