NFF

Guardiola verdens beste manager og coach + mennesket i trenerrollen.

Guardiola verdens beste manager og coach + mennesket i trenerrollen.

NYTT TROFÉ: Med utklassingssifrene 6-0 over Watford vant Pep Guardiola enda et nytt trofé med sitt Manchester City. Foto: NTB Scanpix fra artikkel fotballtreneren.no mai 2019.

Så har han klart det igjen.
Josep «Pep» Guardiola har nok en gang bevist at han kan gjenskape topp-prestasjoner i det som ifølge mange er en av verdens tøffeste og hardeste ligaer. Dette var min artikkel i fotballtreneren.no i mai 2019..

Nå ønsker jeg å forsterke «mennesket i trenerrollen» i tittelen og grunnen er følgende ifølge den engelske avisen Daly Mail:
Der fremgår det at Guardiola har gitt bort sin egen Premier Leauge bonus på 750 000 pund til alle ansatte i administrasjon, dette tilsvarer over 10 millioner i norske kroner.
Vi kan legge til at Guardiola alltid har vært opptatt av å understreke viktigheten av hele staben og han er veldig populær blant de ansatte.

Vi legger til at det samme gjorde «godfoten» til Nils Arne Eggen i RBK sin storhetstid, da også han ville at administrasjonen skulle få bonus etter endt sesong.
«Vi spælle hverandre gode på samme lag, ail i hop»
Trykk linken under for å lese hele artikkelen., den er 4 år gammel
https://www.old.fotballtreneren.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1298:verdens-beste-manager-og-coach&catid=14&Itemid=137&lang=no